Vers Geschild is aan het klokhuis toegekomen...


Gezien de te drukke werkzaamheden van de bestuursleden van Vers Geschild,
werd tijdens de algemene jaarvergadering van vrijdag 9 maart met voltalligheid van stemmen beslist
om de activiteiten van Vers Geschild vanaf april stop te zetten.

Wij wensen iedereen die ons trouw is blijven bezoeken van harte te danken
en hopen jullie nog op andere activiteiten weer te zien.
Wij sluiten dit mooie jaar dan ook af met een spetterende avond
waar onze ‘poulin’ David Eylenbosch het podium krijgt als gastdichter.

Wie hem al heeft bezig gehoord, weet dat dit een unieke gelegenheid zal zijn
om hem eindelijk langer dan een paar minuten te kunnen genieten
en hopen u dan ook op onze laatste avond te mogen ontmoeten.

Jo, Nanny, Marc, Werner, Kaatje

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vers was geschild door David Eylenbosch

Vers Geschild januari 2008 (fotograaf Rob van dienst)

Saturday, January 26, 2008

Ongehoord


Beste poëzieliefhebber,Zondag 3 februari vindt er weer een Poëzie Podium 'Ongehoord' in Rotterdam plaats.

Ditmaal met poëzie van: Jan Kleefstra, Vicky Francken, Guy Seret en Merapi Obermayer. Muziek van Monique Mijnals. En ook met professioneel verhalenverteller Marco Holmer. Na afloop is Na afloop is er een Open Podium waarvoor je je op de dag zelf bij de organisatie kunt opgeven.

In de centrale bibliotheek van Rotterdam op de 1ste verdieping is iedereen vanaf 13.30 welkom (programma begint 14.00).Dit is de eerste podium van het nieuwe seizoen. Ongehoord is dit jaar een samenwerking begonnen met het welbekende en veelgelezen Internetmagazine Meander. Iedere twee maanden zal er een spraakmakende dichter uit de dichtersrubriek van Meander optreden. Vicky Francken - tevens winnaar van de meander dichtersprijs 2008 - bijt de spits af!In de essayreeks over poëzie: 'Lees maar, er staat niet wat er staat', is deel 8 verschenen, over het wel en wee van de Poetry Slam.

Dit wonderlijke fenomeen lijkt in Nederland maar niet volwassen te kunnen worden, terwijl in Amerika ware tag-teams elkaar de touwen in slammen om State en World Cups. Wat heeft zij ons wel gebracht? Zijn wij in Poëzieland gewoon te lief om elkaar keihard in de haren te kunnen vliegen? Lees het hier.De volgende Muze21 bijeenkomst - dé schrijversgroep voor de jongere Rotterdamse (e.o.) schrijver/dichter (m/v) - is zaterdag 16 februari v.a. 15.00 in Café Dizzy aan de ’s Gravendijkwal te Rotterdam.

Ben je tussen de 15 en 35, en op zoek naar gelijkgestemde literairgestoorden, of wil je gewoon wat horen over je werk en wat lezen van andere jonge Rotterdamse schrijvers. Geef je op bij Joris of, beter nog, verblijd Ruben op: 06-19190556. Spread the word!

Geïnteresseerd in schrijver dezes, kunnen anno heden hier zijn website bezoeken. Wel eerst even je voeten vegen. En doe je jas maar uit.
Met vriendelijke groet,

Joris Lenstra

No comments: